2018/02/01

ブルーシールアイスパーク価格改定のお知らせ

いつもブルーシールアイスパーク、並びにブルーシールをご利用頂きまして誠にありがとうございます。

このたび、アイスパークのお客様の満足度、サービス維持・向上をさせて頂くために

2018年4月1日より価格改定および体験時間の変更をさせて頂きます。

今後ともお客様にご満足いただける商品・サービスを提供してまいりますので何卒ご理解を賜りますようお願い申し上げます。

変更内容の詳細は【アイスパーク改定案内】をご覧ください。

【 NOTICE  】

We would like to inform the price revision and changing regular business hours regarding ”BLUE SEAL ICE PARK”.

Start on April 1, 2018 we have determined that we will raise a price of “Experience fee” and change the “Experience time”.

It is due to maintain and improve our services to customer. We appreciate your understanding.

If you would like know more detail, please click 【Detail information